X
    Kategoriler: Haberler

ASKON’dan Ayzek Gıda’ya ziyaret…

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ayzek Gıda firmasını ziyaret etti. ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayzek Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tunçöz’e Hac zirayeti nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ayzek Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tunçöz, ASKON üyelerine ve Başkan Recep Çalışkan’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Firması hakkında da bilgiler veren Tunçöz şunları söyledi: “Sayın Başkanıma ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Böyle günlerde dostlarımızı yanımızda görmek, bizleri mutlu ediyor. Bugünkü ziyaretiniz ve inceliğiniz için teşekkür ederim. Mekanımıza teşrif ettiniz. Ben de firmamız hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunacağım. İşletmemiz 2008 yılında faaliyetlerine başladı.Toplam yaklaşık 8000m2 alanda zeytinyağı üretimi yapıyoruz. Tesisimiz ilgili kalite belgelerine sahip olup, 7-8 çeşit zeytini işlemekteyiz. Amacımız; teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayarak, kalite çizgimizi korumak ve geliştirmek, kaliteli ürünler ve güvenli gıda üreterek müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek, hitap ettiğimiz pazarı büyütmektir.” dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Tunçöz’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

admin :