X
    Kategoriler: Haberler

ASKON’DAN Başsavcı Yurdagül’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette ASKON Adana Şubesi Başkan Vekili İmam Gazali Hıradağı, yönetim kurulu üyelerinden İlker Medeni, Kurtuluş Şengül ve Erdinç İpek ile AGD ve MGV Genel Merkez Danışma Kurulu Başkanı Abdülaziz Kıranşal da hazır bulundu. Cumhuriyet Başsavcısı Yurdagül’e yeni görevinde başarılar dileyen ASKON Şube Başkanı Recep Çalışkan, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çalışkan,

“ASKON olarak başta yönetim kurulu olmak üzere tüm üyelerimizle uyum içerisinde ‘haklı zenginlik’ sloganıyla bir araya geliyoruz. Çeşitli etkinlikler düzenliyoruz, ayrıca sosyal sorumluluk sahasında faaliyetlerimiz var. Üyelerimize özel konferans gibi etkinliklerle ilmi çalışmaları da takip etme fırsatı sunuyoruz. Sizi tanımaktan şeref duyduk. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül de, ASKON Adana Şube yönetimine ziyaretlerinden dolayı  memnuniyetini dile getirdi.

admin :