X
    Kategoriler: Haberler

Gazze Eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ASKON’u Ziyaret Etti

Gazze Eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem OWIDA beraberindeki heyetle birlikte ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı makamıda ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca Davet ve Kardeşlik Vakfı adına Ramazan Kuttan da hazır bulundu. Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Gazze Proje Koordinatörü Raed Alarabi ve dernek üyesi Muharrem Güneş ile birlikte gelen Gazze Eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem OWIDA derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Owida şunları söyledi: “2014 yılının başında kurulan derneğimizin merkezi İstanbul’dadır. Derneğimiz kurumsal alanda ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek konusunda tecrübeli olan bir grup seçkin genç tarafından yönetilmektedir. Açıldığı günden bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen, Türkiye’nin birçok bölgesinde, Balkanlarda, Filistin’de (Kudüs, Batı Yaka, Gazze), Lübnan ve Suriye olmak üzere onlarca projeye imza atmıştır.” Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem Owida derneğin vizyonu hakkında da bilgiler verdi: ”Derneğimizin vizyonu; felaketzedelere, zulüm gören, yardıma muhtaç insanların (Filistin halkı, Türkiye’deki ve diğer ülkelerdeki Suriyeli mülteciler, balkanlardaki fakirler gibi) ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılamak için gayret göstermektir. Ve temel ihtiyaçlarını karşılayarak, itibarlarını zedelemeden onları kendi kendilerine yetebilecekleri merhaleye ulaştırmaktır.”

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ayrıca Davet ve Kardeşlik Vakfı üyesi Ramazan Kuttan’dan da vakıf hakkında bilgiler aldı. Çalışkan ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek ASKON hakkında bilgiler verdi.

admin :