X
    Kategoriler: Haberler

İmam Hatip Lisesi Ve Talebelerini Koruma Derneği’nden Anlamlı Ziyaretler

İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı
İmam Gazali Hıradağı ve Başkan Yardımcısı Recep Çalışkan, Adana Seyhan İmam Hatip Lisesi Müdürü Seyfullah Sarıaslan’ı makamında ziyaret etti.

Adana Seyhan İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Muhammed Enes Kıranşal’ın Aksaray’da düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Akdeniz Bölge Birincisi olması üzerine İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği adına Başkan İmam Gazali Hıradağı ve Başkan Yardımcısı Recep Çalışkan Okul Müdürü Seyfullah Sarıaslan’ı ziyaret ederek elde edilen başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Adanamız için gurur verici olan bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz” diyen Hıradağı sözlerini şöyle sürdürdü:”Bendeniz ve Başkan Yardımcımız Sayın Recep Çalışkan da İmam Hatip Okullarından mezun olduk. Bu güzide okullarımızdan yetişen nice başarılı öğrencilerle birlikte bizler de bulunduğumuz mevkilerde Hakk yolunda değerli hocalarımızdan öğrendiğimiz değerlerimiz için azim ve kararlılıkla görevlerimizi ifa ediyoruz. Buradan yetişecek yeni nesil gençlerimiz de yarınlarda bu ülkeye ve ümmete hayırlı hizmetlerde bulunacaklar inşallah. Muhammed Enes Kıranşal kardeşimiz bizleri gururlandırdı. Bu sevinci sizlerle paylaşmak için buradayız.” Okul Müdürü Seyfullah Sarıaslan ziyaretlerinden dolayı İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hıradağı ve Başkan Yardımcısı Recep Çalışkan daha sonra Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Necla Kayıklık’ı ziyaret etti. Burada 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının açılışı gerçekleştirildi. Okul Müdürü Necla Kayıklık:”17 Ekim 2017 tarihinde başvuruları başlayan 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile, toplumda bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır” dedi. İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Heyeti daha sonra Yaşar Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İzzet Sarıkaya’yı ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede Okul Müdürü İzzet Sarıkaya ziyaretlerinden dolayı İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hıradağı ve Başkan Yardımcısı Recep Çalışkan’a teşekkür etti.

admin :