X
    Kategoriler: Haberler

Recep Çalışkan: “Huzurlu Bir Yarıyıl Tatili Dilerim”

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan Yarı yıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Recep Çalışkan mesajında şunları söyledi:

“Eğitim, süreklilik gerektiren meşakkatli bir süreçtir. Doğumla başlar ölene kadar da devam eder. Hayatımızın her anında eğitim süreçlerine tabi oluruz. Okul hayatı ise temelde ilmi kazanımları ve olumlu davranış değişikliklerini esas alarak ilerlemektedir.  Eğitimcilerimizin, çocuk ve gençlerimize kazandırmaları gereken tutum ve davranışlar elbette medeniyetimizin ve manevi istikbalimizin çizdiği portreyi yansıtacak şekilde olmalıdır. Gençlerimize düşen ise, “eğitim”in daimi olduğunu unutmadan azami gayretle çalışmalarıdır.

Yarıyıl tatili dolayısıyla dinlenmek çocuklarımızın, gençlerimizin ve fedakar eğitimcilerimizin hakkıdır. Ancak, dinlenmek demek, hiç bir şey yapmamak demek değildir. Bu süreçte, gençlerimiz bir kaç kitap bitirmeli ve okula gitmedikleri süreçleri iyi değerlendirmelidirler. Nihai amaçlarımızı unutmadan Kur’an ile meşgul olarak, ilmi seviyelerini yükseltebilirler. En az 40 yeni hadis okuyarak, hayatıyla insanlığa örnek teşkil eden Peygamberimizin (SAV) sözlerini öğrenmiş olurlar. Anne babalar, disiplini elden bırakmadan çocuklarıyla ilgilenerek eğitim süreçlerinin devamını sağlamış olacaklardır.

Bu kıymetli günlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi dileklerimle, tüm çocuk ve gençlerimizin yarıyıl tatilinin huzurlu geçmesini dilerim.”

admin :