X
    Kategoriler: Haberler

ASKON Başkanı ÇALIŞKAN’da ASKON İftar Çadırı Hakkında Bilgilendirme

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ASKON Adana Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar çadırı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Çalışkan yapmış olduğu açıklamada, “Uzun yıllardır olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar çadırımızı kurmanın huzur ve sevincini tüm kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda hastaneler kavşağı olarak bilinen yerde iftar çadırımızı kurduk.

Ramazan ayı başladığında günlük 1.000 kardeşimize iftar yemeği vermeye planlarken hamdolsun bu rakam zaman zaman günlük 1.500’ü bulmaktadır. Böylece Ramazan ayını tamamladığımızda ortalama 45.000 kardeşimizle iftarda buluşmuş olacağız.

Bu yıl ASKON iftar çadırımız bizler için her zamankinden daha önemli bir yer haline geldi. Malumu üzere bölgemizde yaşanan iki büyük deprem sonucunda on binlerce kardeşimizi kaybettik. Birçok kardeşimiz de evinden, sofrasından oldu. Bu vesileyle bir kez daha yaşanan depremlerde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.

ASKON İftar çadırımızda, ilimizin kıymetli hocaları da bizleri yalnız bırakmayarak iftar açmayı bekleyen kardeşlerimize kıymetli vaazlar vermektedir. Tüm bu programları hem ASKON Adana sosyal medya hesaplarımız üzerinden hem de çeşitli radyolar vasıtasıyla canlı olarak yayınlıyoruz.

Rahmet İklimi Ramazan Ayının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde Yüce Rabbimizden bizleri Kadir Gecesine ardından da Bayram sabahına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Ramazan Ayının ilk gününden bu yana iftar çadırımıza destek olan kıymetli üyelerimize ve ilimizin iş adamlarına şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bir sonraki Ramazan Ayında da iftar çadırımızı kurmayı ve daha fazla kardeşimiz ile iftarda buluşmayı Rabbimden niyaz ediyor, iftar çadırımıza misafir olan tüm kardeşlerimize, destekleri için üyelerimize ve iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

admin :