X
    Kategoriler: Haberler

Askon’dan Uçurtma Şenliği

ASKON Adana Şubesi ve Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü tarafından, koruma ve bakım altında bulunan 4-18 yaş grubundaki çocuklar için organize edilen ‘‘Uçurtma Şenliği’’ etkinliği, TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

26 Ekim Cumartesi günü düzenlenen Uçurtma Şenliğine; Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Mehmet Şükrü Erdinç, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Fatih Ataşlı, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç,  ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ASKON Adana Üye İş Adamları ve aileleri katıldı.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, düzenlenen etkinliğin içeriğinden bahsederek başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ve şükranlarını iletti.

Vali Demirtaş etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada; geleceğimizin teminatı, beşeri sermayemiz olan çocuklarımız için düzenlenen bu etkinlikler çok anlamlı ve özel. Çocuklarımız için ne yapsak az. İlimizde bu tür etkinliklerin daha çok düzenlenmesini, tüm sivil toplum örgütlerimizin ve vatandaşlarımızın da bu tarz etkinliklere katılmasını temenni ediyor, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Düzenlenen etkinlikte uçurtma uçurmanın yanı sıra birçok farklı etkinlik gerçekleştirildi.

admin :