Başkan Çalışkan’dan Polis Haftası Mesajı

0

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çalışkan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Canını siper ederek görevini fedakâr bir şekilde yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Ülkemizin güvenlik teşkilatının çok önemli bir parçası olan Polis Teşkilatımız, ülkemizdeki iç huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencedir. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, 176 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza attı.

Zaman ve mekân gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensuplarımız, vatandaşın haklarına saygılı, hoşgörülü, disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da vatandaşlarımızın gönlünde her zaman ayrı bir yere sahiptir” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın.
Lütfen isminizi giriniz.